Wie ben ik:

Mijn naam is Jaco Glasbergen.
Ik ben geboren in Rijnsburg en opgegroeid in een echte bloemenfamilie.
Mijn vader had vroeger een eigen bloemenbedrijf en reed iedere week met de vrachtwagen naar Duitsland om daar aan een vast aantal bloemenwinkels zijn bloemen te verkopen.
Toen ik klein was wilde ik al bloemenman worden en toen ik vijf jaar was ging ik voor het eerst met mijn vader mee naar Duitsland.



Mijn vader nam altijd bloemen voor mij mee naar huis.
Die kon ik dan langs de deur verkopen om zo mijn zakgeld bij elkaar te verdienen.



Op 16 jarige leeftijd ben ik van school af gegaan en vervolgens op de veiling gaan werken.
Na een jaar kreeg ik een baan aangeboden op de vrachtwagen en zo heb ik het vak beetje bij beetje geleerd.
Ik heb in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk gewerkt en ben uiteindelijk in Frankrijk gebleven.
Na 7 jaar werken voor een werkgever kreeg ik de kans om mijn grootste droom uit te laten komen en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen op 01-03-2009 genaamd Jacofleurs.



Na twee jaar werken en praten met klanten zag ik dat er heel veel aan het veranderen was in de bloemenwereld.
Bloemisten hebben steeds minder tijd om hun bloemen te gaan halen en door de komst van het internet wordt het voor de bloemist steeds makkelijker om hun bloemen en planten thuis of in de winkel op een tijdstip dat hun goed uitkomt online te bestellen.
Ik wilde graag mijn klanten nog beter van dienst zijn en zodoende ben ik op 01-10-2011 begonnen met een 2e bloemenlijn en ook met de verkoop van bloemen en planten via een eigen site genaamd www.jacofleurs.nl
Na de levering in het begin van de week is het vanaf nu ook mogelijk bloemen en planten online te bestellen voor het einde van de week.



Nu anno 2015 heeft de firma Jacofleurs 3 auto's in het begin van de week rond rijden en 1 maal per week een levering op donderdag om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.





Terug naar boven